Ingyenes Online Előadás

Hogyan indítsd az évet futóként, hogy sikeres legyen?

Segítek abban, hogy életed eddigi legsikeresebb évét éld át, futóként, könnyen megvalósítható Gyakorlatias Tippekkel és Lépésről-Lépésre Útmutatóval.
Harmati Gréta - Fussunk Össze
Az Ingyenes Online Előadáson résztvevők létszáma korlátozott. A jelentkezési határidő január 4. 18.00, NE maradj le Te sem! Jelentkezz az ingyenes 60 perces online előadásra, kezdd úgy az évet, mint egy profi futó és valósítsd meg az elhangzottakat.

Az előadás időpontja

Január 4. 19.00.

Regisztráció határideje

18.00

HElyszín

Online Google Meet konferenciahívás

MIÉRT JELENTKEZZ?

Erről lesz szó az ingyenes online előadáson

Évértékelés, visszatekintés az előző évre

Megmutatom, hogy miért fontos és hogyan kell kiértékelni az előző évet, ahhoz, hogy sikeresen tudd kezdeni a következőt.

Célkitűzések, motivációs rendszerek

Megtanítom a helyes célkitűzés módszerét, amely lehetővé teszi, hogy egész évben fenntartsd a motivációd. Gyakorlati példákon keresztül beszéljük át a jól és a rosszul meghatározott célokat.

Leggyakoribb hibák, buktatók, amibe a legtöbb futó beleesik

Átbeszéljük, hogy mik azok a leggyakoribb hibák és buktatók, amik tönkretehetik az éved. Elmagyarázom azt is, hogy hogyan tudjuk elkerülni ezeket az akadályokat.

Sérülésmegelőzés, regeneráció fontossága

Prezentálom azt is, hogy mit kell tenned azért, hogy a lehető legnagyobb mértékben elkerüld a sérüléseket, továbbá megfelelően regenerálódj a maximális teljesítmény érdekében

Táplálkozás és teljesítmény kapcsolata

Kifejtem, hogy a táplálkozás és a táplálkozási szokásaid hogyan hatnak az állapotodra és megmutatom, hogy mikor, mire kell figyelned, hogy a tested is felkészült legyen

Mentális felkészülés és pszichológia

Kibontjuk a felkészülés pszichológiai hátterét, azt, hogy hogyan tudod edzeni az elméd és és túljutni a mélypontokon

Tippek és trükkök a biztos fejlődés érdekében

Elárulom a hosszú évek alatt megtapasztalt és letesztelt titkos tippjeimet és trükkjeimet, amik biztosíthatják és gyorsító pályára helyezhetik a fejlődésedet

Lépésről-Lépésre Útmutató:

Az előadás végére egy világos és konkrét cselekvési tervvel fogsz rendelkezni, amely lehetővé teszi, hogy sikeresen kezd az évet futóként és lépésről-lépésre érd el kitűzött céljaid

Kérdezz-Felelek

Az előadás végén lehetőséged lesz kérdéseket feltenni a Kérdezz-Felelek szekcióban, amire “élőben” válaszolni fogok számodra

Kivel találkozol az előadáson?

Szia! Harmati Gréti vagyok.

Lehet, hogy már hallottál rólam, vagy talán most ismerkedsz velem először. Mindenesetre szeretném röviden bemutatni, ki is vagyok valójában és milyen tapasztalatokkal rendelkezem a futás világában. Az elmúlt évek során számos futót támogattam abban, hogy megvalósítsák futóálmaikat és elinduljanak az egészséges életmód felé tartó úton. A legjobb helyen jársz, ha neked is hasonló céljaid vannak!
Harmati Gréta - Futóedzés Budapesten

5 indok, amiért bízhatsz bennem és a tanácsaimban

18 év sportmúlt:

6 éves korom óta központi része az életemnek a sport és az egészség, így 100%-ig tisztában vagyok vele, hogy konzisztens és kitartó munkával és akarással milyen erős alapokat lehet lerakni mind fizikailag, mind mentálisan, ami az egész mindennapi életünkre hatással lehet. Ezen időszak alatt rengeteg kihívással, versennyel és akadállyal szembesültem, melyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy ma a legmagasabb szintű tanácsokat tudjam nyújtani neked.

14 év versenyzői múlt:

Hosszú évek alatt a saját bőrömön tapasztaltam meg és kísérleteztem ki, hogy melyik edzésmódszerek működnek a különböző szituációkban, milyen gátakat kell leküzdeni legyen szó akár fizikális vagy mentális akadályokról, hogyan kell kezelni a kudarcot vagy a sikert a fejlődés érdekében. Egy szóval, én már megfiztettem a tanulópénzt, neked már nem fog kelleni!

Több, mint 10.000 lefutott kilométer az ügyfeleim által:

Nem, nem te leszel az első, második, de még csak a huszadik sem, akinek az edzéstervén fogom megszerezni az edzői gyakorlatom. Pontosan fogom tudni, hogy mi az, amivel a te edzésterved rád tudjuk szabni, hogy a lehető leggyorsabban érd el a kitűzőtt céljaid.

5 év egyetemi tanulmányok a Testnevelési Egyetemen,

testnevelő-gyógytestnevelő-egészségfejlesztő szakon: Elkötelezettségem a szakmám iránt talán mi sem mutatja jobban, hogy tanulmányaimat céltudatosan végeztem, ahol egyetemi képzés során sajátítottam el az emberi test komplex működésének mélyebb ismereteit. A szakma legjobbjai voltak a tanítóim és mentoraim. Számos más futóedzővel ellenben nem kell attól tartanod, hogy az internetről vagy más “befizeted a pénzt és kézhez kapod a papírt” képzésről szedtem össze az elméleti tudásomat.

Több mint 5 év edzői tapasztalat

Profi sportegyesületnél folytatott munkám során a legkorszerűbb technikákat alkalmazva számos korosztályból érkező amatőr és/vagy versenysportolót edzettem. Profi, válogatott atlétákat edző elhivatott kollegáimtól tanult szemléletmód és motivációs technikák segítenek abban, hogy mentálisan is fel tudjam készíteni az ügyfeleimet kitűzőtt céljaik elérésében.

Group

Vermes Ági

„Szuper jó élmény volt Grétivel együtt dolgozni! Nagyon sokat segített abban, hogy a futóedzéseim változatosak legyenek és a verseny napján magabiztosan állhassak a rajtvonalhoz. Az edzésterv összeállításakor többször egyeztettünk, hogy az teljes mértékben megvalósítható legyen számomra. A felkészülési idő alatt nemcsak szakmailag, hanem emberileg is végig mellettem állt. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné megvalósítani futóálmait!”

Group

Gaál Blanka

„Lassan több, mint 1 éve hálás vagyok az edzésterved miatt. Elsődleges célom az volt, hogy az állóképességem fejlődjön és hosszabb távokat képes legyek teljesíteni, úgy hogy ne legyen számomra olyan megterhelő. Mára szemmel látható a fejlődés, eddig 4-5 km-t úgy sikerült teljesítenem, hogy alig vártam a végét, mostmár számomra feltöltődés 5-6 km-t futni.

Group

Láng Gergő

2021 szeptemberében csatlakoztam a Vasas SC edzői csapatához, ahol Gréti már évek óta dolgozik. Célunk, hogy mellette és még néhány másik edzővel együtt alkossunk egy csapatot és készítsük fel a kis atlétákat versenyekre, egészséges életmódra. Kezdetektől fogva nagyon sok segítséget kaptam Tőle. Tanácsokkal lát el, mikor látja rajtam az elveszettséget a kisgyerekek tömege végett. Szakmailag kiemelkedő személyiségnek gondolom, hiszen mindig látom, ha kisebb-nagyobb problémával rendelkezik egy atlétája, többféle technikát és módszert is tud ajánlani, hiszen tanulmányainak és képzettségének köszönhetően mögé lát a sérülésnek. Technikai szinten el tudja választani az edzésének a módszerét, felépítését, atlétái állapotának megfelelően. Ezért tudnám ajánlani Őt, hisz szívből és teljes beleadásból foglalkozik a munkájával.

Group

Kiszler András

„Gréti szakmai tudása kimagasló, naprakész, mivel a Testnevelési Egyetem hallgatója és emellett pedig a Vasas SC edzője. Folyamatosan képezi magát, új ismeretekre tesz szert. Tapasztalatból nincsen hiány, mivel a mai napig is edz és oktat, és úgy gondolom, ezt a tudást maximálisan át tudja adni mindenki számára. Segítőkészsége végtelen, nagyon tudja motiválni (akár szóban, akár telefonon) az embert. Ha nem tudsz személyesen eljárni az edzésekre, online is meg tudod vele oldani, itt is nagyon segítőkész, precíz, maximálisan segíti a munkádat.

Group

Kolesár-Szundy Fanni

“Gréti vidám és motiváló személyiségével olyan edzőre találhatsz, akivel könnyedén kihozhatod magadból a maximumot. Versenyzői pályafutása és sokrétű szakmabéli tudása által megismerheted, és egyben megértheted a futás háttérfolyamatait, a komplex fejlődés feltételeit és a sikerhez vezető út lépcsőfokait. Pozitív, elkötelezett és lelkes szakember, aki mellett magad is megtapasztalhatod Christopher Mcdougall állítását: "Futni születtünk".”

Group

Kállai Kriszti

„Most vagyok negyedéves a Testnevelési Egyetemen. Szeretek oda járni, de az atlétikával mindig voltak gondjaim. Igazából végig bukdácsoltam az első 3 évet. Szeretek futni de nem tudtam megfutni azt a szintidőd amit elvártak tőlünk. Harmadévben segítséget kértem Grétitől. Megkérdeztem, hogy tudna-e nekem írni egy olyan edzéstervet, amivel ki tudok lépni a megszokott tempómból, hogy elérjem az elvártakat. Még aznap délután megkaptam az edzéstervet. Végigcsináltam és az ő segítségével abban az évben le tudtam futni a megadott időn belül a távot.”

Gyakran ismételt kérdések

Mekkora futótudással érdemes jelentkezni az előadásra?

Az előadást úgy építettem fel, hogy mind a kezdő, mind a haladó futók számára hasznos információkat nyújtson. Tehát függetlenül attól, hogy csak most kezdenél futni vagy már évek óta aktív futó vagy, biztosan találsz számodra új és hasznos tanácsokat!

Mennyibe kerül az előadáson való részvétel?

Az előadés 100%-ig ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mivel korlátozott a helyek száma.

Hogyan tudok csatlakozni az előadáshoz?

A regisztráció után e-mailben elküldjük a részleteket és a csatlakozási linket, amely egy online platformra (Google Meet) irányít, ahol élőben részt vehetsz az előadáson.

Lesz lehetőségem kérdéseket feltenni élőben?

Igen, az előadás végén lesz egy Kérdezz-Felelek szekció, ahol élőben válaszolok a résztvevők kérdéseire. Bátorítalak, hogy minden benned rejlő kérdést tegyél fel!

Lesznek-e kézzelfogható anyagok vagy erőforrások, amelyeket az előadás után megkapok?

Igen, az előadás befejezése után elküldöm a résztvevőknek az összefoglalót, a diákat és az ajánlott erőforrások listáját.

Előzetes tudás vagy felkészülés szükséges a előadás?

Nincs szükség előzetes tudásra vagy felkészülésre, de ha vannak saját tapasztalataid vagy kérdéseid a témával kapcsolatban, azokat örömmel várom a Kérdezz-Felelek szekcióban.

Mikor lesz a előadás?

Az előadás időpontja Január 4. 19.00. A webinar hossza körülbelül 1 óra, beleértve a Kérdezz-Felelek szekciót is.

Szükséges-e valamilyen speciális eszköz vagy program az előadáson való részvételhez?

Nem, csak egy stabil internetkapcsolatra és egy számítógépre, laptopra, tabletre vagy okostelefonra van szükség. A csatlakozási linkre kattintva automatikusan bejelentkezel az előadás platformjára.

Mi a jelentkezési határidő?

A jelentkezési határidő január 4-e 18.00, de javaslom, hogy mielőbb regisztrálj, mivel a helyek száma korlátozott..

Mi van, ha nem tudok élőben részt venni?

Az előadás egyszeri alkalommal kerül megtartásra és létszám korlátozott. Azok számára, akik regisztrálnak, de mégsem tudnak élőben részt venni, azok számára a felvételt 24 óráig elérhetővé teszem, melyet emailben küldök ki nekik.