FUSSUNK ÖSSZE! PROGRAM

Futás edzésterv RÁD szabva, FOLYAMATOS edzői felügyelettel

Kezdő, gyakorlott futók és futni vágyók számára helytől és időtől függetlenül

CÉLKITÜZŐ és HAVI VISSZAJELZŐ konzultációs alkalmakkal

Napi szintű írásos kommunikációs kapcsolattartás és edzés-, teljesítménykövetés.

100%-os elégedettségi garancia, 30 napon keresztül

Céljaid lennének a futással, de egyedül nehézkesen boldogulsz a megvalósítással?

Magadra ismersz a következőket olvasva?

Érdekel a futás, de nem tudod, hogy kezdj neki az edzésnek?

Nincs a környezetedben senki, akitől segítséget kérhetnél, aki praktikus tanácsokkal és futás edzéstervvel látna el?

Futsz már egy ideje, de elakadtál a fejlődésben?

Minél inkább erőlteted, annál rosszabb a helyzet? Tanácstalan vagy, ráadásul egyre kevésbé okoz örömöt a futás?

Hosszú kihagyás után szeretnél újból formába lendülni?

Egy komolyabb sérülés, vagy szülés után szeretnéd újból elkezdeni az edzéseket, lehetőleg elkerülve a hibákat?

Grandiózus célt tűztél ki, és jól jönne a segítség az eléréséhez?

Szeretnél az álom testsúlyodig lefogyni, netán életed első félmaratonjának teljesítése a régi vágyad?

A FUSSUNK ÖSSZE! PROGRAM hozzásegít a kiszámítható fejlődéshez Futás edzéstervvel

Személyre szabott edzéstervvel, tanácsadással és folyamatos edzői felügyelettel támogatlak a futással kapcsolatos céljaid elérésében.

Segítelek a céljaid, meghatározásában, dietetikus által összeállított egészséges recept-bankkal és gyakorlatias edzésvideókkal látlak el, illetve rendszeres visszajelzésekkel motivállak még olyankor is, amikor egyedül feladnád.

megírt futás edzésterv
85 +
elégedettség
85 %
sérülés
0
lefutott kilométer
980 +

FUSSUNK ÖSSZE! PROGRAM

Mi minden vár rád a FUSSUNK ÖSSZE! programban?

noun_training plan_3948420

Személyre szabott futás edzésterv

Teljes mértékben Rád és a céljaidra szabva, hogy minden futás a fejlődésed szolgálja, egyúttal elkerüljük a sérüléseket.

noun_goal_4200437

Tűpontos és elérhető célok

Legyen szó felesleges kilókról,
lefutott kilométerekről, közös erővel megvalósítható és motiváló célokat tűzünk ki.

noun_Love_4401684

Folyamatos edzői felügyelet és visszajelzés

Havi visszajelző konzultációs alkalmakkal és a napi szintű írásos kommunikációs kapcsolattartás és edzés-, teljesítménykövetés által, naprakészen tudlak segíteni a fejlődésedben.

noun_Diet plan_3569362 (1)

Egészséges receptek

Az edzés mellett rendkívül fontos, mit, és mikor eszel. Ezért dietetikus által összeállított könnyen és gyorsan elkészíthető egészséges receptekkel látlak el.

noun_e-learning_4333802

Videós edzésgyakorlatok

Bárhol elvégezhető edzős videókkal is ellátlak, legyen szó nyújtásról, erősítésről vagy a sérülések ellen hatásos mobilizációs gyakorlatokról.

noun_team_3378175

Motiváló, támogató közösség

Meghívást kapsz a zárt csoportunkba is,
ahol egy inspiráló közösség tagjaként a többiek tapasztalatából is erőt meríthetsz.

Íme a felhasználóbarát felület, amin Te is könnyedén megtalálod majd a számodra releváns tartalmakat

futás edzésterv

Személyre szabott futás edzésterv
és tanácsadás, edzői felügyelettel

100%-ig az edzettségi szintednek és az életmódodnak megfelelően állítom össze a futás edzéstervedet és dolgozzuk ki azt az egészséges, lemondásoktól mentes rendszert, ami segít a céljaid elérésében. Az edzéstervedre napi szinten folyamatos írásos visszajelzést tudsz adni, ami segít abban, hogy naprakész legyek a havi visszajelző konzultációra és megfelelően tudjunk finomhangolni rajta.

Egészséges recept-bank

Az edzés mellett rendkívül fontos, hogy hogyan, mit, és mikor eszel. Ehhez a konzultációkon tanácsokat kapsz, a tanácsok mellé pedig dietetikus által összeállított recepteket, amelyeket nagyon könnyen és gyorsan el tudsz készíteni otthon.

Harmati Gréti Fussunk Össze recepttár
GYAKORLATOK
TIPPEK ÉS TANÁCSOK

Változatos edzős videók

Bárhol elvégezhető edzős videókkal is ellátlak, amelyben az alapoktól mutatom be, hogy egy-egy gyakorlatot, ami a futás edzéstervedben is szerepelhet, hogyan kell helyesen elvégezned. A gyakorlatok bemutatása mellett teljes edzéseket vagy edzésblokkokat is megtalálsz a programban. Ezeket a videókat könnyen és egyszerűen tudod böngészni.

Mi minden változhat a FUSSUNK ÖSSZE! program hatására?

A résztvevők rendszerint a következőkről számolnak be

Most még könnyen lehet, hogy…

A közös munka hatására heteken belül…

Munkámra érkezett visszajelzések

Group

Vermes Ági

„Szuper jó élmény volt Grétivel együtt dolgozni! Nagyon sokat segített abban, hogy a futóedzéseim változatosak legyenek és a verseny napján magabiztosan állhassak a rajtvonalhoz. A futás edzésterv összeállításakor többször egyeztettünk, hogy az teljes mértékben megvalósítható legyen számomra. A felkészülési idő alatt nemcsak szakmailag, hanem emberileg is végig mellettem állt. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné megvalósítani futóálmait!”

Group

Gaál Blanka

„Lassan több, mint 1 éve hálás vagyok az edzésterved miatt. Elsődleges célom az volt, hogy az állóképességem fejlődjön és hosszabb távokat képes legyek teljesíteni, úgy hogy ne legyen számomra olyan megterhelő. Mára szemmel látható a fejlődés, eddig 4-5 km-t úgy sikerült teljesítenem, hogy alig vártam a végét, mostmár számomra feltöltődés 5-6 km-t futni.

Group

Láng Gergő

2021 szeptemberében csatlakoztam a Vasas SC edzői csapatához, ahol Gréti már évek óta dolgozik. Célunk, hogy mellette és még néhány másik edzővel együtt alkossunk egy csapatot és készítsük fel a kis atlétákat versenyekre, egészséges életmódra. Kezdetektől fogva nagyon sok segítséget kaptam Tőle. Tanácsokkal lát el, mikor látja rajtam az elveszettséget a kisgyerekek tömege végett. Szakmailag kiemelkedő személyiségnek gondolom, hiszen mindig látom, ha kisebb-nagyobb problémával rendelkezik egy atlétája, többféle technikát és módszert is tud ajánlani, hiszen tanulmányainak és képzettségének köszönhetően mögé lát a sérülésnek. Technikai szinten el tudja választani az edzésének a módszerét, felépítését, atlétái állapotának megfelelően. Ezért tudnám ajánlani Őt, hisz szívből és teljes beleadásból foglalkozik a munkájával.

Group

Kiszler András

„Gréti szakmai tudása kimagasló, naprakész, mivel a Testnevelési Egyetem hallgatója és emellett pedig a Vasas SC edzője. Folyamatosan képezi magát, új ismeretekre tesz szert. Tapasztalatból nincsen hiány, mivel a mai napig is edz és oktat, és úgy gondolom, ezt a tudást maximálisan át tudja adni mindenki számára. Segítőkészsége végtelen, nagyon tudja motiválni (akár szóban, akár telefonon) az embert. Ha nem tudsz személyesen eljárni az edzésekre, online is meg tudod vele oldani, itt is nagyon segítőkész, precíz, maximálisan segíti a munkádat.

Group

Kolesár-Szundy Fanni

“Gréti vidám és motiváló személyiségével olyan edzőre találhatsz, akivel könnyedén kihozhatod magadból a maximumot. Versenyzői pályafutása és sokrétű szakmabéli tudása által megismerheted, és egyben megértheted a futás háttérfolyamatait, a komplex fejlődés feltételeit és a sikerhez vezető út lépcsőfokait. Pozitív, elkötelezett és lelkes szakember, aki mellett magad is megtapasztalhatod Christopher Mcdougall állítását: "Futni születtünk".”

Group

Kállai Kriszti

„Most vagyok negyedéves a Testnevelési Egyetemen. Szeretek oda járni, de az atlétikával mindig voltak gondjaim. Igazából végig bukdácsoltam az első 3 évet. Szeretek futni de nem tudtam megfutni azt a szintidőd amit elvártak tőlünk. Harmadévben segítséget kértem Grétitől. Megkérdeztem, hogy tudna-e nekem írni egy olyan futás edzéstervet, amivel ki tudok lépni a megszokott tempómból, hogy elérjem az elvártakat. Még aznap délután megkaptam az edzéstervet. Végigcsináltam és az ő segítségével abban az évben le tudtam futni a megadott időn belül a távot.”

100%-os elégedettségi garancia

A legfontosabb számomra az elégedett ügyfél, így 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. Amennyiben a vásárlás után 30 napon belül úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, abban az esetben írj nekünk az info@harmatigreti.hu e-mail címen, és visszatérítjük a vásárlásod értékét.

Amiért bízhatsz bennem és a tanácsaimban

Szia, Harmati Gréti vagyok. Az elmúlt években sok ügyfelemet volt szerencsém elindítani az egészséges életmód felé tartó úton. A legjobb helyen jársz, ha neked is hasonló céljaid vannak.

Neked való a FUSSUNK ÖSSZE! program?

A közös munka sikeréhez mindketten kellünk. Az alábbiak segíthetnek felmérni, mennyire passzolhat egymáshoz a munka-stílusunk…

Szeretni fogod a programot…

Inkább nem javaslom, hogy csatlakozz…

Jelentkezz az ingyenes konzultációra, ahol átbeszéljük, hogy hogyan tudok neked segíteni a futóálmaid elérésében!

Így fog kinézni a közös munka, miután csatlakoztál a FUSSUNK ÖSSZE! programhoz

Az alábbi lépések mentén segítelek legjobb tudásom szerint a fejlődésedben…
Célkitűző konzultáció
Első körben felmérem a jelenlegi állapotod. Egy laza és kötetlen beszélgetést képzelj el, melynek során kikérdezlek minden olyan fontos tudnivalóról, amihez szükségem lesz az edzésterved megírásához.
1
Elkészül a Futás edzésterved
Amit az első konzultáció után másnapra kézhez is kapsz. Ezzel már elkezdhetsz edzeni. Mindenképpen egy az állapotodnak megfelelő felmérő futással indítunk. Aztán ehhez mérten folytatjuk.
2
Felmérő futás havonta folyamatos visszajelzésekkel
A havi felmérő futásokon keresztül mindketten láthatjuk a fejlődésed útját. Ha kell, finomhangolást végzünk vagy módosítunk az irányon és a futás edzésterveden. Közben folyamatos visszajelzésekkel támogatlak.
3

Gyakran ismételt kérdések

Röviden: 

Életmód és szemléletmódváltás az egészségesebb élet reményében. Rendszeres testmozgással, tudatos étkezéssel, folyamatos célkitűzéssel és visszajelzéssel.

Hosszabban:

Személyre szabott futás edzéstervet készítek neked, amit előzetes egyeztetés alapján állítok össze hónapról hónapra a saját céljaidnak és időbeosztásodnak megfelelően.

Edzős videókat készítek neked, ami magába foglalja a nyújtást, erősítést és egyéb kiegészítő mozgásformákat, amivel még eredményesebb tudsz lenni a mindennapokban és amivel könnyebben éred el a céljaid.

Különféle tudásanyagokat biztosítok a számodra az egészségesebb életmódról, mint például a nyújtás és légzés fontosságáról, vagy a futócipő helyes kiválasztásáról.

Tagságot kapsz a Fussunk össze! zárt facebook csoporthoz, ahol egy támogató közösség része lehetsz, olyan emberek között, akik szintén elkötelezték magukat az egészséges életmód mellett. Többek között heti kérdezz – felelek live-ok, futótárskeresés, belső kihívások, melyeket a tagok hétről hétre kipróbálhatnak.

Lehetőséged nyílik prémium ajánlatok előfizetésére is, mint például a kinezio tape szolgáltatás igénybevétele, vagy személyi edzés élőben.

100%-ig személyre szabott futás edzésterv

Teljes mértékben a céljaidra szabjuk az edzésterved, hogy minél könnyebben és gyorsabban elérd azokat.

Pontos, elérhető célkitűzések

Fontos, hogy kezdettől fogva legyenek céljaid, amiket el akarsz érni.

Legyen szó leadott kilókról, lefutott kilométerekről, segítek kitűzni és utána lépésről-lépésre elérni a céljaid.

Folyamatos visszajelzés

Amikor úgy érzed, hogy könnyebb lenne feladni vagy visszafordulni a megkezdett úton, ott leszek veled végig és folyamatos visszajelzést adok és nem hagyom, hogy elveszítsd a hited.

Amennyiben előfizetsz, megnyílik előtted a felhasználói felület, ahova belépve több panelt is fogsz találni. Az egyik ilyen fül lesz az “edzésterv” fül, ahova feltöltöm az edzésterved, te pedig megjegyzéseket fogsz tudni hozzáadni, ami segít abban, hogy naprakész legyek az állapotodról. Ezenkívül online konzultációk keretében beszéljük át hónapról-hónapra a céljaidat, motivációdat és a fejlődésedet, esetlegesen a nehézségeidet.

A zárt Facebook csoportban napi szinten válaszolok én is, de a közösség is segíti egymást, így sosem maradsz válasz nélkül. Online konzultációk pedig havonta vannak.

Az online felületet minden internetképes eszközön, így akár telefonon, tableten, laptopon és asztali számítógépen kényelmesen tudod használni.

Havonta, automatikusan. Amennyiben havi előfizetéssel rendelkezel, a rendszer 

automatikusan felteszi a kérdést a hónap végén, hogy megkívánod-e hosszabbítani a tagságod. Amennyiben igen, akkor meghosszabbítod és automatikusan vonja, amennyiben nem, úgy le tudod mondani a csomagot. 

Ha 3 havi, féléves vagy éves előfizetéssel rendelkezel, akkor az előfizetett időtartam végén történik ugyanez a folyamat.

Ha kifizetted a tagságodat, az email címeddel és a jelszóval, amit magadnak beállítottál, be tudsz lépni a belsős felületre. Ha törölted a tagságodat, többet nem vonódik le tőled a havi, vagy éves tagsági díj, de eléred a belsős anyagokat addig, ameddig le nem telik az adott hónap vagy év. Amennyiben a csomagot az előfizetés lejárta előtt mondod le, a következő hónaptól nem újul meg az előfizetésed, azonban a tárgyhavi, még előfizetett hónap elérhető lesz számodra.

Igen, tudsz. FONTOS! A megjegyzésrovatban kérlek tüntesd majd fel a NEVEDET és a RENDELÉSSZÁMOT. A bankszámla adatokat, ahova utalni kell, a rendelés leadása után küldjük a megadott e-mail címre.

A VISA és az Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron kártyákkal tudsz fizetni. A VISA Electron kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibocsátó banktól függ. A CIB által kibocsátott VISA Electron típusú bankkártya használható interneten történő vásárlásra.

Minden olyan VISA és Mastercard/Maestro kártyával, mely internetes fizetésre a kártyakibocsátó bank által engedélyeztetve lettek, valamint a kifejezetten internetes használatra hivatott webkártyák.

Fontos: A Stripe felületén jelenleg nem engedélyezett kártya a Revolt bankkártya.

A fizetés 100%-ban biztonságos felületen történik. A stripe felületet használjuk, ami nagyban hasonlít a többi fizetési felületre, úgy mint a Barion, Simple Pay, Pay Pal, stb.

Minden erőmmel azon leszek, hogy ne kelljen nélkülöznöd egy percig sem. Lépésről lépésre átalakítjuk az életmódodat, így nem lesz túl gyors az átmenet és nem fogod úgy érezni, hogy le kell mondanod bármiről.

Igen, a program 100%-ban online zajlik. 

Minden anyag elérhető online, a zárt oldalon belül. Nem vagy sem helyszínhez, sem időhöz kötve.

A kérdés ennél sokkal összetettebb. A fogyást rengeteg tényező befolyásolja, mint például az edzés intenzitása, edzés mennyisége, minősége és a helyes, egészéges étkezés. Illetve nagyban befolyásolja az adott személy genetikája, testfelépítése, így azt mondom, hogy egyén- és szokásfüggő.


Az én célom az, hogy az életmódváltó programmal ne gyors, és fenntarthatatlan „eredményt” érjünk el, hanem hogy kiszámíthatóan, lépésről lépésre egy élethosszon át fenntartható végeredményt hozzunk össze együtt.

Mielőtt sérülten előfizetnél, mindenképp kérd ki az orvosod/sportorvosod véleményét, hogy sportolhatsz-e és a sportoláson belül is milyen mozgást végezhetsz. Amennyiben ez megtörtént kérlek írj az info@harmatigreti.hu e-mail címre, leírva a sérülésedet és az orvosod szakvéleményét. Ott közösen megbeszéljük, hogy milyen irányba lenne érdemes elindulni.

Az edzés bárhonnan elvégezhető, így nem szükséges edzőterembe menned, vagy sporteszközökkel rendelkezned.

Természetesen, az edzéstervet 100%-ban a te személyedre fogom szabni, így a saját időbeosztásodhoz mérten fogjuk igazítani. Az első konzultáción segítek abban is, hogy a heti beosztásodba hogyan tudod optimálisan beépíteni a rendszeres testmozgást.

Az előfizetéssel saját felhasználói felületet tudsz elérni, ahol minden tartalmat megtalálsz és kedvedre böngészheted.

Igen, a programban megtalálhatóak erősítő, nyújtó edzések. Ezekből könnyen tudok neked másfajta edzéstervet is írni.

Kérdésed maradt?

Nincs rossz kérdés, bátran tedd fel nekem a kérdésed és én megválaszolom neked maximum 24 órán belül.

Mielőtt sérülten előfizetnél, mindenképp kérd ki az orvosod/sportorvosod véleményét, hogy sportolhatsz-e, és a sportoláson belül is milyen mozgást végezhetsz. 
Amennyiben ez megtörtént, kérlek írj az info@harmatigreti.hu e-mail címre, leírva a sérülésedet, és az orvosod szakvéleményét.

Kérdésed maradt? Beszéljük meg!

Tedd fel a kérdésed és egy rövid telefonhívás keretében megválaszolom neked!