INGYENES

Tanácsadás Futóknak

Jelentkezz ingyenes tanácsadásomra, és azonnal alkalmazható, konkrét tanácsokkal már akár holnaptól könnyebben veszed az akadályokat.

Harmati Gréta - Fussunk Össze

MIÉRT JELENTKEZZ?

Miről lesz szó a hívás alatt?

Állapot, kihívások felmérése:

Közösen 360°-os elemzést végzünk a jelenlegi fizikai és mentális állapotoddal kapcsolatban. Azonosítjuk a vakfoltokat és megértjük azokat a kihívásokat, melyekkel jelenleg szembenézel, és azokat, amelyek gátolják a futó céljaid elérését.

Edzésterv-tanácsadás:

Megvizsgáljuk a jelenlegi edzés rutinodat és konkrét edzésmódszerekkel és tanácsokkal látlak el annak finomítására. A cél az, hogy a legoptimálisabb módszereket kapd kézhez, amely összhangban áll a céljaiddal és az aktuális képességeiddel.

Sérülésmegelőzés és Regeneráció:

Elég a megfelelő edzésmunkát végrehajtani? Hát nem! Megmutatom, hogyan tudod minimalizálni a sérülések kockázatát, valamint a legjobb módszereket és gyakorlatokat a gyors és hatékony regeneráció érdekében. Ne feledd, a verseny NEM csak a pályán dől el!

Motivációs és Mentális háttér:

Beszélünk a mentális állóképességről, és megosztok néhány technikát és stratégiát, amelyek segítenek fenntartani a motivációd és leküzdeni a mentális akadályoka

Táplálkozási és Frissítési útmutatás:

Táplálkozási tippekkel latlak el, hogy teljes mértékben támogatni tudd a testi és mentális teljesítményed az edzések alatt és után. Megmutatom a legjobb frissítési stratégiákat, melyek segítenek az energiaszinted fenntartásában a hosszabb futások alkalmával is.

Lépésről-Lépésre Útmutató:

A hívás végére egy világos és konkrét cselekvési tervvel fogsz rendelkezni, amely lépésről-lépésre vezet el téged a kitűzött céljaid felé.

Természetesen az egész tanácsadás alatt lehetősged van az összes kérdésedet feltenni, a konzultáció időtartama körübelül 30-60 perc.

Kivel fogsz telefonálni?

Szia! Harmati Gréti vagyok.

Lehet, hogy már hallottál rólam, vagy talán most ismerkedsz velem először. Mindenesetre szeretném röviden bemutatni, ki is vagyok valójában és milyen tapasztalatokkal rendelkezem a futás világában. Az elmúlt évek során számos futót támogattam abban, hogy megvalósítsák futóálmaikat és elinduljanak az egészséges életmód felé tartó úton. A legjobb helyen jársz, ha neked is hasonló céljaid vannak!
Harmati Gréta - Futóedzés Budapesten

5 indok, amiért bízhatsz bennem és a tanácsaimban

18 év sportmúlt:

6 éves korom óta központi része az életemnek a sport és az egészség, így 100%-ig tisztában vagyok vele, hogy konzisztens és kitartó munkával és akarással milyen erős alapokat lehet lerakni mind fizikailag, mind mentálisan, ami az egész mindennapi életünkre hatással lehet. Ezen időszak alatt rengeteg kihívással, versennyel és akadállyal szembesültem, melyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy ma a legmagasabb szintű tanácsokat tudjam nyújtani neked.

14 év versenyzői múlt:

Hosszú évek alatt a saját bőrömön tapasztaltam meg és kísérleteztem ki, hogy melyik edzésmódszerek működnek a különböző szituációkban, milyen gátakat kell leküzdeni legyen szó akár fizikális vagy mentális akadályokról, hogyan kell kezelni a kudarcot vagy a sikert a fejlődés érdekében. Egy szóval, én már megfiztettem a tanulópénzt, neked már nem fog kelleni!

Több, mint 10.000 lefutott kilométer az ügyfeleim által:

Nem, nem te leszel az első, második, de még csak a huszadik sem, akinek az edzéstervén fogom megszerezni az edzői gyakorlatom. Pontosan fogom tudni, hogy mi az, amivel a te edzésterved rád tudjuk szabni, hogy a lehető leggyorsabban érd el a kitűzőtt céljaid.

5 év egyetemi tanulmányok a Testnevelési Egyetemen,

testnevelő-gyógytestnevelő-egészségfejlesztő szakon: Elkötelezettségem a szakmám iránt talán mi sem mutatja jobban, hogy tanulmányaimat céltudatosan végeztem, ahol egyetemi képzés során sajátítottam el az emberi test komplex működésének mélyebb ismereteit. A szakma legjobbjai voltak a tanítóim és mentoraim. Számos más futóedzővel ellenben nem kell attól tartanod, hogy az internetről vagy más “befizeted a pénzt és kézhez kapod a papírt” képzésről szedtem össze az elméleti tudásomat.

Több mint 5 év edzői tapasztalat

Profi sportegyesületnél folytatott munkám során a legkorszerűbb technikákat alkalmazva számos korosztályból érkező amatőr és/vagy versenysportolót edzettem. Profi, válogatott atlétákat edző elhivatott kollegáimtól tanult szemléletmód és motivációs technikák segítenek abban, hogy mentálisan is fel tudjam készíteni az ügyfeleimet kitűzőtt céljaik elérésében.

Group

Vermes Ági

„Szuper jó élmény volt Grétivel együtt dolgozni! Nagyon sokat segített abban, hogy a futóedzéseim változatosak legyenek és a verseny napján magabiztosan állhassak a rajtvonalhoz. Az edzésterv összeállításakor többször egyeztettünk, hogy az teljes mértékben megvalósítható legyen számomra. A felkészülési idő alatt nemcsak szakmailag, hanem emberileg is végig mellettem állt. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné megvalósítani futóálmait!”

Group

Gaál Blanka

„Lassan több, mint 1 éve hálás vagyok az edzésterved miatt. Elsődleges célom az volt, hogy az állóképességem fejlődjön és hosszabb távokat képes legyek teljesíteni, úgy hogy ne legyen számomra olyan megterhelő. Mára szemmel látható a fejlődés, eddig 4-5 km-t úgy sikerült teljesítenem, hogy alig vártam a végét, mostmár számomra feltöltődés 5-6 km-t futni.

Group

Láng Gergő

2021 szeptemberében csatlakoztam a Vasas SC edzői csapatához, ahol Gréti már évek óta dolgozik. Célunk, hogy mellette és még néhány másik edzővel együtt alkossunk egy csapatot és készítsük fel a kis atlétákat versenyekre, egészséges életmódra. Kezdetektől fogva nagyon sok segítséget kaptam Tőle. Tanácsokkal lát el, mikor látja rajtam az elveszettséget a kisgyerekek tömege végett. Szakmailag kiemelkedő személyiségnek gondolom, hiszen mindig látom, ha kisebb-nagyobb problémával rendelkezik egy atlétája, többféle technikát és módszert is tud ajánlani, hiszen tanulmányainak és képzettségének köszönhetően mögé lát a sérülésnek. Technikai szinten el tudja választani az edzésének a módszerét, felépítését, atlétái állapotának megfelelően. Ezért tudnám ajánlani Őt, hisz szívből és teljes beleadásból foglalkozik a munkájával.

Group

Kiszler András

„Gréti szakmai tudása kimagasló, naprakész, mivel a Testnevelési Egyetem hallgatója és emellett pedig a Vasas SC edzője. Folyamatosan képezi magát, új ismeretekre tesz szert. Tapasztalatból nincsen hiány, mivel a mai napig is edz és oktat, és úgy gondolom, ezt a tudást maximálisan át tudja adni mindenki számára. Segítőkészsége végtelen, nagyon tudja motiválni (akár szóban, akár telefonon) az embert. Ha nem tudsz személyesen eljárni az edzésekre, online is meg tudod vele oldani, itt is nagyon segítőkész, precíz, maximálisan segíti a munkádat.

Group

Kolesár-Szundy Fanni

“Gréti vidám és motiváló személyiségével olyan edzőre találhatsz, akivel könnyedén kihozhatod magadból a maximumot. Versenyzői pályafutása és sokrétű szakmabéli tudása által megismerheted, és egyben megértheted a futás háttérfolyamatait, a komplex fejlődés feltételeit és a sikerhez vezető út lépcsőfokait. Pozitív, elkötelezett és lelkes szakember, aki mellett magad is megtapasztalhatod Christopher Mcdougall állítását: "Futni születtünk".”

Group

Kállai Kriszti

„Most vagyok negyedéves a Testnevelési Egyetemen. Szeretek oda járni, de az atlétikával mindig voltak gondjaim. Igazából végig bukdácsoltam az első 3 évet. Szeretek futni de nem tudtam megfutni azt a szintidőd amit elvártak tőlünk. Harmadévben segítséget kértem Grétitől. Megkérdeztem, hogy tudna-e nekem írni egy olyan edzéstervet, amivel ki tudok lépni a megszokott tempómból, hogy elérjem az elvártakat. Még aznap délután megkaptam az edzéstervet. Végigcsináltam és az ő segítségével abban az évben le tudtam futni a megadott időn belül a távot.”

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a telefonos konzultáció?

A telefonos konzultáció 100%-ig ingyenes.

Túl szép, hogy igaz legyen… Miért ingyenes a tanácsadás?

Hivatásom a futás és az edzősködés, szeretnék a lehető legtöbb futónak futóálmainak elérésében segíteni. A konzultáció 100%-ban elköteleződésmentes, ahol konkrét tippekkel segítelek, amennyiben úgy érzed, hogy szükséged van segítségemre, hogy elérd az álmaid, akkor természetesen tudunk arról egyeztetni, hogy milyen módon tudlak segíteni a céljaid elérésében.

Milyen eszközt használjak a híváshoz?

A hívás bármilyen telefonnal lebonyolítható. Nincs szükség különleges eszközre vagy alkalmazásra.

Hogyan tudok időpontot egyeztetni a konzultációra?

Az időpont-egyeztetés az online űrlap kitöltésével történik.

Kell-e előkészülnöm a konzultációra valamivel?

Nem kötelező előkészülni, de ha van olyan konkrét kérdésed vagy témakör, amit meg szeretnél beszélni, azt célszerű előre jelezni.

Mi a garancia arra, hogy valóban javulást tapasztalok a tanácsaid következtében?

A tanácsadásom célja, hogy minden futónak a legjobb és leginkább személyre szabott tanácsokat adjam. Azonban a tanácsaim eredményessége főként a te elkötelezettségeden és azon múlik, hogy mennyire követed az iránymutatásokat. Garanciát nem tudok adni, de eddigi tapasztalataim alapján a tanácsaim követői jelentős fejlődést tapasztaltak.

A telefonhívás költségét nekem kell állnom?

Természetesen nem, a telefonhívás költségeit a hívó, tehát Én állom, neked nem kerül semmibe a hívás.

Mennyi időt vesz igénybe a konzultáció?

A konzultáció átlagosan 30-60 perc közötti időtartamú.

Milyen témákban kaphatok tanácsot a hívás során?

A konzultáció során futással, edzéstervezéssel, táplálkozással és mentális felkészüléssel kapcsolatos kérdéseidre kaphatsz választ.

Mikor fogsz hívni? Mi van, ha nem tudom felvenni a telefont vagy nem alkalmas időben keresel?

Az általad megjelölt napon, főként a délutáni időszakban foglak felhívni. Ha a sok jelentkezés miatt olyan időpontot találok, amikor nem érsz rá, akkor SMS-ben tájékoztatlak, és az elkövetkező napon újra próbálkozom.

Mit tegyek, ha technikai problémám van a hívás során?

Amennyiben technikai problémád adódna a hívás során, kérjük, jelezd azt SMS-ben vagy emailben, és új időpontot egyeztetünk.

Mennyire bizalmasak a megosztott információk?

A konzultáció során megosztott összes információ teljes mértékben bizalmas, és harmadik fél számára nem továbbítjuk. Adataidat és információidat a legnagyobb körültekintéssel kezeljük.