CSOPORTOS FUTÓEDZÉS BUDAPESTEN

Futótechnika-fejlesztéssel és közösségi futással, edzettségi szinttől függetlenül

Harmati Gréta - Fussunk Össze

Miért csatlakozz?

Csoportos futóedzés Budapesten

Ezt fogod tapasztalni,
ha rendszeresen részt veszel a futóedzéseken…

runer-silhouette-running-fast

Javulni fog a futótechnikád, hatékonyabban fogsz futni, így kevésbé fáradsz majd el a futóedzéseid során

energy

Nőni fog a mozgástartományod, koordináltabb és erősebb leszel, így kisebb lesz a sérülések kockázata

cardiogram

Fejleszteni tudod a tüdő- és a szívkapacitásod, aminek köszönhetően nőni fog súlykontrollod

magic-wand

Szebben fogsz futni, ezáltal nem fogsz felesleges, helytelen mozdulatokat a futás során csinálni, úgy fogod érezni, hogy nő a teljesítményed

motivation

A különböző edzéseknek köszönhetően változatosságot fogsz tapasztalni és könnyebb lesz a motivációd fenntartani vagy visszaszerezni

sneaker

Megismerkedsz új módszerekkel és edzésformákkal, amik segítenek hosszútávú fejlődésben

united

Olyan közösséghez tartozhatsz, akik hasonlóan fontosnak tartják az egészséges életmódot, mint te

Milyen edzettségi szinttel lehet jelentkezni a futóedzésre?

Az edzések menete úgy van össze állítva, hogy legyél akár kezdő, gyakorlott futó vagy csak futni vágyó, edzettségi szinttől függetlenül képes leszel megcsinálni a feladatokat és a gyakorlatokat.

Nem kell félned, itt senki nem fog kinevetni vagy bármiféle megjegyzést tenni a mozgásodra, teljesítményedre! A Fussunk össze! futóközösség azért van, hogy segítsük egymást napról-napra jobbá és egészségesebbé tenni!

Ki fogja tartani a futóedzést?

Szia! Harmati Gréti vagyok.

Lehet, hogy már hallottál rólam, vagy talán most ismerkedsz velem először. Mindenesetre szeretném röviden bemutatni, ki is vagyok valójában és milyen tapasztalatokkal rendelkezem a futás világában. Az elmúlt évek során számos futót támogattam abban, hogy megvalósítsák futóálmaikat és elinduljanak az egészséges életmód felé tartó úton. A legjobb helyen jársz, ha neked is hasonló céljaid vannak!
Harmati Gréta - Futóedzés Budapesten

5 indok, amiért bízhatsz bennem és a tanácsaimban

18 év sportmúlt:

6 éves korom óta központi része az életemnek a sport és az egészség, így 100%-ig tisztában vagyok vele, hogy konzisztens és kitartó munkával és akarással milyen erős alapokat lehet lerakni mind fizikailag, mind mentálisan, ami az egész mindennapi életünkre hatással lehet. Ezen időszak alatt rengeteg kihívással, versennyel és akadállyal szembesültem, melyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy ma a legmagasabb szintű tanácsokat tudjam nyújtani neked.

14 év versenyzői múlt:

Hosszú évek alatt a saját bőrömön tapasztaltam meg és kísérleteztem ki, hogy melyik edzésmódszerek működnek a különböző szituációkban, milyen gátakat kell leküzdeni legyen szó akár fizikális vagy mentális akadályokról, hogyan kell kezelni a kudarcot vagy a sikert a fejlődés érdekében. Egy szóval, én már megfiztettem a tanulópénzt, neked már nem fog kelleni!

Több, mint 10.000 lefutott kilométer az ügyfeleim által:

Nem, nem te leszel az első, második, de még csak a huszadik sem, akinek az edzéstervén fogom megszerezni az edzői gyakorlatom. Pontosan fogom tudni, hogy mi az, amivel a te edzésterved rád tudjuk szabni, hogy a lehető leggyorsabban érd el a kitűzőtt céljaid.

5+ év egyetemi tanulmányok a Testnevelési Egyetemen,

testnevelő-gyógytestnevelő-egészségfejlesztő szakon: Elkötelezettségem a szakmám iránt talán mi sem mutatja jobban, hogy tanulmányaimat céltudatosan végeztem, ahol egyetemi képzés során sajátítottam el az emberi test komplex működésének mélyebb ismereteit. A szakma legjobbjai voltak a tanítóim és mentoraim. Számos más futóedzővel ellenben nem kell attól tartanod, hogy az internetről vagy más “befizeted a pénzt és kézhez kapod a papírt” képzésről szedtem össze az elméleti tudásomat.

Több mint 5 év edzői tapasztalat

Profi sportegyesületnél folytatott munkám során a legkorszerűbb technikákat alkalmazva számos korosztályból érkező amatőr és/vagy versenysportolót edzettem. Profi, válogatott atlétákat edző elhivatott kollegáimtól tanult szemléletmód és motivációs technikák segítenek abban, hogy mentálisan is fel tudjam készíteni az ügyfeleimet kitűzőtt céljaik elérésében.

Hogyan épülnek fel a futóedzések?

közös bemelegítés
futótechnikafejlesztés
közös futás, különböző futógyakorlatok
levezető nyújtás
15 perc
25-35 perc
30-40 perc
10-15 perc

Helyszín, időpont

Kérlek érkezz a futóedzésre minimum 15 perccel korábban, hogy ne maradj le a futóedzés egyik fontos részéről sem!

Amit semmiképp ne felejts otthon:

 • A futócipődet
 • Az időjárásnak megfelelő ruházatod
 • A kulacsodat
 • És természetesen a jókedvedet

Az autóval érkezők, közel a futókörhöz, a Múzeum Mélygarázsban tudnak parkolni vagy a környező utcákban

A Múzeum Mélygarázsba a Dózsa György útról lehet behajtani, a Damjanich és a Dembinszky utca közötti szakaszon. A parkoló 0-24 nyitvatartással üzemel, az árakról és bérletekről részletesebb információk a ligetbudapest.hu/latogatoknak/muzeum-melygarazs odalon találhatóak. 

Busz: 210 | 230 | 30 | 30A | 5 | 70 | 75 | 79

Trolibusz: 72 | 74 | 75

Villamos:  1

Metró: M1

Az öltözők használata Liget+ tagsághoz kötött. A Liget+ tagsággal rendelkezők korlátlanul használhatják a Városligeti Sportcentrum öltözőit a nap 24 órájában.

A tagság regisztrációhoz kötött és 2000 Ft adminisztrációs díj befizetése mellett igényelhető. Az edzés díja, nem foglalja magába a Liget+ tagság regisztrációs díját.

A tagság korlátlan időre szól!

Az ötlözők kultúráltak, folyamatosan takarítottak és karbantartottak. Zuhanyzókkal, egyénenként zárható szekrényekkel felszereltek.

A Liget+ tagság részletei és regisztrációjával kapcsolatos információt  megtalálhatóak a: https://ligetplusz.hu/news/ligetplus-sport oldalon

* bizonyos esetkeben a Liget+  tagság igénylése 1 hetet is igénybe vehet.

Nincs mit veszítened, ezzel csak nyerni tudsz, próbáld ki ingyen…

Az első edzés ingyenes*

Mennyibe kerül a részvétel?

1 alkalmas edzés

2.500 Ft
 • Regisztráció szükséges
 • Fizetés a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával, edzés előtt

5 alkalmas bérlet

12500 Ft
11.250 Ft
 • 10% kedvezmény
 • Regisztráció szükséges
 • Fizetés a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával.

10 alkalmas bérlet

25000 Ft
22.490 Ft
 • 10% kedvezmény
 • Regisztráció szükséges
 • Fizetés a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával.

*A részvételi díj nem tartalmazza a Liget+ tagságot
*A futóedzéseken való részvétel a Fussunk össze! program előfizetői számára INGYENES

Miben más ez, mint a többi futóedzés vagy futóklub?

*Amennyiben ez megtörténne, jelzésed után elsőként figyelmeztetésben részesül az illető, másodszorra kitiltást kap az futóedzésekről, velünk mindenki biztonságban van.
Group

Vermes Ági

„Szuper jó élmény volt Grétivel együtt dolgozni! Nagyon sokat segített abban, hogy a futóedzéseim változatosak legyenek és a verseny napján magabiztosan állhassak a rajtvonalhoz. Az edzésterv összeállításakor többször egyeztettünk, hogy az teljes mértékben megvalósítható legyen számomra. A felkészülési idő alatt nemcsak szakmailag, hanem emberileg is végig mellettem állt. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné megvalósítani futóálmait!”

Group

Gaál Blanka

„Lassan több, mint 1 éve hálás vagyok az edzésterved miatt. Elsődleges célom az volt, hogy az állóképességem fejlődjön és hosszabb távokat képes legyek teljesíteni, úgy hogy ne legyen számomra olyan megterhelő. Mára szemmel látható a fejlődés, eddig 4-5 km-t úgy sikerült teljesítenem, hogy alig vártam a végét, mostmár számomra feltöltődés 5-6 km-t futni.

Group

Láng Gergő

2021 szeptemberében csatlakoztam a Vasas SC edzői csapatához, ahol Gréti már évek óta dolgozik. Célunk, hogy mellette és még néhány másik edzővel együtt alkossunk egy csapatot és készítsük fel a kis atlétákat versenyekre, egészséges életmódra. Kezdetektől fogva nagyon sok segítséget kaptam Tőle. Tanácsokkal lát el, mikor látja rajtam az elveszettséget a kisgyerekek tömege végett. Szakmailag kiemelkedő személyiségnek gondolom, hiszen mindig látom, ha kisebb-nagyobb problémával rendelkezik egy atlétája, többféle technikát és módszert is tud ajánlani, hiszen tanulmányainak és képzettségének köszönhetően mögé lát a sérülésnek. Technikai szinten el tudja választani az edzésének a módszerét, felépítését, atlétái állapotának megfelelően. Ezért tudnám ajánlani Őt, hisz szívből és teljes beleadásból foglalkozik a munkájával.

Group

Kiszler András

„Gréti szakmai tudása kimagasló, naprakész, mivel a Testnevelési Egyetem hallgatója és emellett pedig a Vasas SC edzője. Folyamatosan képezi magát, új ismeretekre tesz szert. Tapasztalatból nincsen hiány, mivel a mai napig is edz és oktat, és úgy gondolom, ezt a tudást maximálisan át tudja adni mindenki számára. Segítőkészsége végtelen, nagyon tudja motiválni (akár szóban, akár telefonon) az embert. Ha nem tudsz személyesen eljárni az edzésekre, online is meg tudod vele oldani, itt is nagyon segítőkész, precíz, maximálisan segíti a munkádat.

Group

Kolesár-Szundy Fanni

“Gréti vidám és motiváló személyiségével olyan edzőre találhatsz, akivel könnyedén kihozhatod magadból a maximumot. Versenyzői pályafutása és sokrétű szakmabéli tudása által megismerheted, és egyben megértheted a futás háttérfolyamatait, a komplex fejlődés feltételeit és a sikerhez vezető út lépcsőfokait. Pozitív, elkötelezett és lelkes szakember, aki mellett magad is megtapasztalhatod Christopher Mcdougall állítását: "Futni születtünk".”

Group

Kállai Kriszti

„Most vagyok negyedéves a Testnevelési Egyetemen. Szeretek oda járni, de az atlétikával mindig voltak gondjaim. Igazából végig bukdácsoltam az első 3 évet. Szeretek futni de nem tudtam megfutni azt a szintidőd amit elvártak tőlünk. Harmadévben segítséget kértem Grétitől. Megkérdeztem, hogy tudna-e nekem írni egy olyan edzéstervet, amivel ki tudok lépni a megszokott tempómból, hogy elérjem az elvártakat. Még aznap délután megkaptam az edzéstervet. Végigcsináltam és az ő segítségével abban az évben le tudtam futni a megadott időn belül a távot.”

Gyakran ismételt kérdések

Milyen edzettségi szint szükséges a részvételhez?

Bárki részt vehet az edzéseinken, függetlenül az edzettségi szintről. Az edzések változatosak és alkalmazkodnak a résztvevők különböző képességeihez.

Kezdő futó vagyok, nem szeretném túl amatőrnek érezni magam, így is mehetek?

Az edzések a teljesen kezdő futók számára is ideálisak, nem kell amiatt aggódnod. A futóedzéseket szándékosan úgy alakítom ki, hogy mindenkinek a lehető legkomfortosabb környezetet nyújtsa a technikák és gyakorlatok elsajátításához.

Már egy alkalom után érezni fogom a fejlődést?

A futóedzés egyik fő célja a futótechnika fejlesztése, így már az első alkalmon olyan tudás birtokába jutsz, amit azonnal tudsz hasznosítani saját futóalkalmaidon. Mindemellett ahogy mondják a gyakorlat teszi a mestert, így ha szeretnéd tökéletesre fejleszteni a technikádat, érdemes rendszeresen részt venned az edzéseken.

Mikor és hol tartjátok az edzéseket?

Időpont: Minden SZERDÁN 18.00-19.30-ig. Helyszín: Városligeti Sportcentrum, találkozási pont: MiniAréna - műfüves focipálya (Öltözők). Ha nem találod, írd be a "MiniAréna - műfüves focipálya" címet a Google Maps-be.

Hol tudok parkolni, mivel érdemes érkeznem?

Lehetőség van a Múzeum Mélygarázs parkolójának használatára, tömegközlekedéssel pedig a pálya elérhető a 210 | 230 | 30 | 30A | 5 | 70 | 75 | 79 buszokkal, 72 | 74 | 75 trolibuszokkal, 1-es villamossal és az M1-es metróval.

Meddig tart egy futóedzés?

Az edzések 1,5 órán át tartanak, beleértve a bemelegítést, levezetés részét is az edzésnek.

Regisztráltam, de nem tudok részt venni, hol tudom lemondani?

Kérlek írj egy emailt az info@harmatigreti.hu címre, amiben jelzed, hogy nem tudsz résztvenni.

Milyen felszerelésekre van szükségem az edzéseken való részvételhez?

Általában kényelmes futóruházatot és futócipőt javaslunk, valamint vízálló rétegeket, ha esős idő várható. A pontos felszerelési lista azonban az edzéstípustól és az időjárástól függ.

Mi történik rossz időjárás esetén?

Abban az esetben, ha olyan időjárás lenne, ami nem alkalmas a futóedzés megtartására (pl: ónos eső, szélvihar, jégeső, stb.), előzetesen tájékoztatjuk a regisztráltakat.

A táskámat, értékeimet el tudom tenni biztonságos helyre?

Az ötlözők kultúráltak, folyamatosan takarítottak és karbantartottak. Zuhanyzókkal, egyénenként zárható szekrényekkel felszereltek. Bővebben feljebb.

Hogyan tudok fizetni az edzésen?

Az edzésen való részvétel REGISZTRÁCIÓHOZ kötött, DE a fizetés a HELYSZÍNEN, a futóedzés elején történik. Bankkártyával: Fizess könnyedén bankkártáyval, telefonoddal vagy okosóráddal, ha nem szeretnél bajlódni a készpénzzel vagy nem szeretnél pénztárcát hozni az edzésre. Készpénzzel: Amennyiben készpénzzel fizetnél, természetesen arra is van lehetőség

Van lehetőség átöltözni, tusolni a futóedzés előtt és után?

Az öltözők használata Liget+ tagsághoz kötött. A Liget+ tagsággal rendelkezők korlátlanul használhatják a Városligeti Sportcentrum öltözőit a nap 24 órájában. Részletek feljebb. A tusolók nagyon kultúráltak.

Van lehetőség egyéni tanácsadásra vagy edzéstervre?

Természetesen van, erről az alábbi oldalon tájékozódhatsz. Kattints az oldal eléréséhez.