SZIA, GRÉTI VAGYOK

Tippelhetek? Feljöttél az oldalra, alapvetően tetszik amit látsz, de még nem tudod bízhatsz-e bennem? Akkor jó helyen jársz

Tölts magadnak egy pohár frissítőt, én pedig röviden bevezetlek a miértjeimbe, a sztorimba, plusz megosztom veled, mi mindenben tudok a segítségedre lenni.

Amiért érdemes tovább olvasnod:

Készen állsz? Akkor vágjunk bele!

Kezdjük a legfontosabbal:

MI MINDENBEN TUDLAK SEGÍTENI?

A cél az, hogy a segítségemmel fejlődni tudj a futásban.

Legyen a célod a teljesítményed javítása, a távok növelése vagy életed első maratonja. Abban segítelek, hogy napról napra kerülj egyre közelebb a személyes célodhoz.

Ezért megosztom veled mindazt, amit az elmúlt években megtett többezer kilométer alatt a futásról tanultam. Jó eséllyel büszkébb leszek rád az elért mérföldköveidnél, mint amennyire saját magaddal meg leszel elégedve.

Amire tőlem számíthatsz:

Ráadásul egy támogató közösség tagjává is válhatsz, ahol hozzád hasonló értékrendű futókkal motiválhatjátok egymást.

Az én történetem:

10 éves koromban ragadtam le az atlétikánál. Emellett sok más sportágat is kipróbáltam, sokáig úsztam, és az aerobic is meghatározó része volt az életemnek.

Atlétikán belül az ugró és a futó számokban voltam kiemelkedő. Versenyeztem eleinte magasugróként, később 10 éven keresztül 800 métertől 21 km-ig szinte minden számban indultam.

Aztán a hosszútávfutás szerelmese lettem. Abban találtam meg az örömöt az atlétikán belül. Sok hosszútávfutóval dolgoztam/dolgozom együtt. Mindig hatalmas örömet jelent, hogy az általam megélt fantasztikus élményeket tovább adhatom másoknak is.

Mind az életben, mind a sportban az egyensúly számomra a legfontosabb. Jó állóképességgel, megfelelő erőnléti állapottal és a koordinációs képességek elsajátításával, egészséges étkezésekkel, hatékony időbeosztással. Célom, hogy ezt másoknak is segítsek a mindennapjaikba építeni.

Sokan edzősködnek úgy, hogy valamikor elkezdtek hobbiból edzeni. Rengeteg időt töltöttek az edzőteremben, és idővel azon gondolkodtak, milyen jó lenne ebből pénzt keresni. A legtöbb személyi edző mögül hiányzik a sportolói múlt, a megfelelő szakmai felkészültség. 

Számomra a futás és az edzősködés nemcsak hobbi vagy mellékállás, hanem hivatás. A sporttal és az egészséges életmóddal kelek és fekszem. Több, mint 10 éve meghatározó része az életemnek, ez a szenvedélyem.

Ezért folyamatosan azon vagyok, hogy fejlesszem és képezzem magam. Igyekszem minél felkészültebben és professzionálisabban támogatni a fejlődésedet a közös munka folyamán.

Mi minden adhat extra lendületet már az első futásaid alkalmával?

Visszajelzés

Folyamatos visszajelzést kapsz tőlem, miközben folyamatos visszajelzést adhatsz Te is az állapotodról. Így 100%-ban személyre szabottan segítelek fejlődni.

Figyelem

Minden futómra kiemelt figyelmet fordítok. A hozzád illeszkedő, időbeosztásodhoz passzoló, céljaidat alátámasztó edzéstervet írok neked, így a siker garantált.

Elhivatottság

Az edzői munka a hivatásom. Szeretem a kihívásokat, értük dolgozok nap, mint nap. Ez az, ami motivál és arra ösztönöz, hogy minél több embernek segíthessek.

Motiváció

Motiválni foglak abban, hogy elérd a céljaidat. Nem hagyom, hogy feladd az első nehézségnél. Nem vicc, a maximumnál is többet hozok ki belőled.

Sportolói múlt

Többéves sportoló múlttal és szakmai tapasztalattal a hátam mögött nem kell félned attól, hogy nem megfelelő edzésmunkát végzel vagy lesérülsz.

Érthetőség

Teljes mértékben érthető minden anyag, nem szükséges hozzá sportolói múlt, vagy a sportszaknyelv ismerete. A korrekt, nyílt kommunikáció nálam alap.

Végzettségeim

Testnevelési Egyetem

Osztatlan tanárképzés: testnevelő, gyógytestnevelő, egészségfejlesztő szakon végeztem

Vasas SC

Atlétikai edző (2019-)

BSU (Budapesti Sportszövetségek Uniója)

OKJ - atlétika edző

Feovenyessy medical fitness akadémia

Neuroplaszticitás és mozgásterápia tanfolyam, kinesiology taping tanfolyam, SMR henger tanfolyam,

Jelentkezz az ingyenes konzultációra, ahol átbeszéljük, hogy hogyan tudok neked segíteni a futóálmaid elérésében!